View Single Post
Eski 19-03-2007, 16:32   #18
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi flyingimam Mesajı Göster
kesinlikle doğru bir yorum, uyum sağlayamayanlar şu an dahi toplumdan silinirler. insan ırkı şu sistemde bu seçilimi iş rekabeti olarak uyguluyor, adapte olamayanlar başarılı olamıyor ve gerek evlenemeyerek gerek kendilerini besleyemeyerek toplumdan siliniyor. başarılı olup, sisteme en iyi ayak uyduranlar ise zengin olup, çocuk yapıyor, ve başarılı genlerin gelecek kuşaklara devamını garantiliyırlar. işte bu yüzden ailem ve ben karşılıklı nasıl hayatta kalınır bilgilerini paylaşıyoruz, onlar bana sistemeayak uydurmak için yapmam gerekenleri(çalışmak, iyi bir üniversite, yaratıcılık ...) ben de onlara acil durumlarda (deprem, uçak kazası, yanıklar, vahşi doğada hayatta kalma) hayatta kalma bilgileri veriyorum. böylece sisteme adaptasyonumuzu maximum düzeye çıkarıyoruz.
Sizin düşünceniz mantık dışıdır. Bu düşünce son derece egoistcedir. O zaman emperyalist devletler yüzünden bu hale gelen kara kıta afrika toptan yok edilsin. Ayrıca ebonsa arkadaşımın yazdığı sizin için iyi bir cevaptır.

Bu benim son yazım olucak bu konuya yazdığım. Çünkü burası ağaçlar ile ilgili bir forum, o yüzden konunun daha fazla ileriye gitmesini istemiyorum saygılarımla...

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön