View Single Post
Eski 25-09-2011, 10:58   #417
Uzaylı
Ağaç Dostu
 
Uzaylı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 2,129
Sayın Lilium; Çok hoşsunuz, ailecek okuyup güldük traji komik halimize.

Burada yollarda, parklarda, her yerde belediyenin diktiği dolu dolu imrenilcek düzenlemelerle güzel çiçekleri görüp gözümüzü gönlümüzü şendiriyoruz. Bazen düşünüyorum iyi ki çalmıyorlar bunları diye. Yoksa belediye habire uğraşır dururdu.

Duydum ki tohum yapmaya başladığında gelen geçenler, tohumlarını alıyorlarmış. Belediye de çiçekler geçince söküp mevsime göre yenilerini ekiyor zaten. Şimdi belediye bir güzellik daha yaptı nostaji bitkilerimizi yeniden yaşatalım diye kampanya başlatmışlar. Çoluk çocuk ayrım yapmaksızın, standa gelen herkese başta sardunya olmak üzere bi çok çiçek dağıtıyorlar. Böylesi daha güzel değil mi? İnsanlar mutlu, belediye mutlu...

Yaklaşık bir buçuk senedir araziyi aldığımız köye gidip geliyoruz. Bize sınır komşu olan tarla ve bahçelerde incirler oluyor, yerlere dökülüyor. Bize de sahipleri komşular, incirlerden toplayın bari size faydası olsun , biz her zaman toplamıyoruz dediler de anca ikna olduk. Eşim benim hanım karşı gelir demiş te, yahu hanımına da ayrı mı söyleyelim demişler. Sonra söylediler de... Bu vesile ile bir kaç seferdir topluyoruz. Ben yine de eşime, ne yapıp yapıp biz de komşuya bir şeyler ikram edeceğiz diyorum.

Biz Allah korkusuyla, Rabbimizi kızdırıp elimizdekileri kaybetme korkusuyla büyüdük.

Çalanlar ne ile büyüdü ki acep..?

Uzaylı Çevrimdışı   Başa Dön