Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili Adil,ben çocukluğumdan beri Galatasaraylıyımdır...Ama Trabzon sporu da ikinci takımım olarak destekliyorum hemde fena halde..  )) Oldum olası Fener i sevmem..Oğlum Uğur ile de bu konuda düşman gibiyiz  ).Trabzonsporun şampiyor olması beni ve ailemi çok çok mutlu edecektir.İnşaallah diyorum...  ))...
Seranızın bitmesini bekliyorum, tabii resimlerini de ...Çok güzel bir iş yapıyorsunuz...Tanrı kolaylığını da verecektir... Selamlar Sevgiler güzel Trabzon a...........
|
Demekki Uğur a Fenerbahçeyi sevdiren bir anısı olmuş.

.Hayatımızda bunlar hep vardır ve var olacak.Fener avrupada başarılı olursa bizde Uğuru seve seve tebrik edeceğiz.Türkiyede ise herkes tuttuğu takımın başarılı olmasını isteyecektir .Bu doğanın kanunu.

Sporda tatlı şakalar muhabbetler ve rekabet herzaman var olmalı.
Bir Trabzonsporlu olarak Uğur a ve takımına başarılar diliyorum.
Bizim amca oğluda Galatasaraylı ve her hafta maçlardan sonra onunla futbol konusunda bu tür şakalaşmalarımız ve rekabetimiz oluyor.UEFA Kupasını Galatasaray aldığı zaman adeta sevinçten kenetlenmiştik.İşte spor ahlakının centilmenliğinin güzel örnekleri bunlar.****** Trabzonsporun Türk Futbolundaki duruşu ve yeri çok farklı.Bizde bu nedenle gurur duyuyoruz takımımızla.
Bütün takımlarımıza yeni sezonda başarılar dilerim.
Saygılar selamlar.