Çelikleme işlemim nihayet bugün bitti, genel temizlik ve toparlanma başladı. Laf aramızda açıkcası cafeye fazla gelen olmasında canım hoyalarıma istediğim gibi zaman ayırayım. Dünkü fırtınada ve bol yağışın ardından elektrikler bugün geldi. Net bağlantım hala yok, elektrik prizinden net bağlantısı sağlıyordum ciddi bir sıkıntı varmış yakında gidereceğiz diyorlar. Bu arada komşudan ödünç aldığım vınla nete bağlanıyorum

Hepinize canı gönülden Teşekkür ederim... Hem espirili hem ciddi yaklaşımlar tebessüm ettiriyor... Amazon ormanı gibi olacak gelecek yıl Bu aylarda. Gelecek seneye çelik almayı düşünmüyorum. Alırsamda kazaya uğramışlar alınacak. Yeni türler edinmek isteyen Takas yapmak isteyen şimdiden rezerve yaptırsınki bende bileyim, not alayım kime ne gidecek diye. Bazı koleksiyoncu arkadaşlarla, kendi sayfalarında yazışmıştık. Kimlerden yeni tür bekliyorum inanınki unuttum çoğunluğunu. Bana burdan takas listesi gönderebilirseniz çok memnun olurum. Yavruların bakımı çok ciddi yormaya başladı. Hoyalara fazla zaman ayıramadığım gibi, yorgunluktan unutkanlıkta başladı, malum yaş meselesi diyorum

Tatilde yapamadım bu yıl onun verdiği stresste var tabii. Hepsine değer hoyaların arasında dolaşmak

Elimden Makası 1 yıl bırakacağım. çiçek görmek istiyorum... Sonrada güzel bir fotoğraf makinası sonrasında biraz ders nasıl güzel resim çekilir diye... Sanırsam İlkin hanımın resimlerine özendim.

Seyrine doyulmayan kareler olsun gözlerimizi gönlümüzü şenlendiren istiyorum...
Sevgiler Hepinize...
Foruma giremiyecek olursam 2 gün endişelenmeyin net bağlantısı bekliyorum demektir....