View Single Post
Eski 22-09-2011, 10:55   #989
Adil
Ağaç Dostu

Adil's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2011
[QUOTE=berrinb;859970]Sevgili Adil.....Eeeeee Trabzonlu olursanız çiçekler bile bordo mavi açmaya mahkumdur...Hele bir bordo mavi olmasınlar)))))) ... Şaka bir yana Trabzonspor geçen akşam bizi sevindirdi....bende Hayde..hayde..Trabzon şarkısını anında Face ye yerleştirdim....Yani yazıklar olsun...O kadar arkadaştan bir kişi beğen yapmış...)) Çoğu Fenerbahçeli olduğundan herhalde )))[/QUOTE

Sayın berrinb.
Sizlerle gurur duyuyorum.Bir Trabzonlu olarak seninde desteğine çok memnun oldum.Kamplaşmak ve nefret tohumları ekmek sporda olmamalı.Fenerbahçede bizim kulübümüz.Onunda avrupada başarılı olmasını biz Trabzonspor taraftarları isteriz ve destekleriz.Futbolu yöneten çıkarcılar ve şikeciler bir an önce temizlenmeli (ŞAYET TRABZONSPORDADA VARSA) .Fenerbahçe ve diğer bütün kulüpler bizimde tatlı rekabet içinde olduğumuz kulüpler haline getirilmeli.Sporun hiçbir dalına böyle kirli işler sokulmamalı.Futbolun manevi değerini korumalı ve sahip çıkmalıyız.
Sera yapımında boyama işlerine kadar geldik.2-3 haftadan beri yoğun bir çalışmayla seramızın iskeletini yaptık.Dolgu ve tesviye işlemlerine başladık.
Biraz masraflı bir iş oldu fakat ,bittiği zaman herşeye değeceğine eminim.
Berrinb son sürat hayat akışınız devam ediyor.Maşallah her yere yetişmeye çalışıyorsunuz.Böyle aktif bir yapıya sahip olmanız bizleri mutlu ediyor.Trabzon dan sağlık sıhhat ve mutluluk dileklerimle,Saygılar selamlar.

Adil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön