View Single Post
Eski 21-09-2011, 17:41   #6
haylaz7
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 18-08-2008
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim kusura bakmayın uzun zaman oldu yeni girdim.

Öncelikle şunu söyleyim temiz enerji ile kastım; kömür yakılarak elde edilmemiş veya baraj içerisi temizlenmek için kullanılan araçlardan çıkan duman olmadan elde edilen bir enerjidir. konvertor vs. Onlar diğerleri yanında çok ufak kalan şeyler. Akü kullanmayada gerek yok günlük 7 saat kadar güneş bu işlemi yapmamızı sağlar. SN. Akın Selçuk. Birde Kudret beyden almak isterim fakat ben farklı bir deney için uğraşıyorum. Evet ahır gübresi aynı o dediğiniz gibi indirgenmeli fakat onada çözümüm var. Bioenerji sistemleri mantığı ile suda gübreyi belli müddet kültürleyip, gazın ve asitliliğin tamamen yok olmasını sağladıktan sonra bu işlem tam anlamı ile gerçekleşmiş oluyor. Umarım mantıklı gelmiştir.

Sn. Fusion1 "Elindeki güneş enerjisi panelini bu sisteme takviye hava pompaları için kullan" demişin evet bende o işlemi gerçekleştireceğim. Durgun su kültürü yerine devirdaymlı olması nedense daha mantıklı geliyor bana...

Saygılar...

haylaz7 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön