View Single Post
Eski 21-09-2011, 17:35   #787
AizoaceaeFAN
Ağaç Dostu

AizoaceaeFAN's Avatar

Giriş Tarihi: 23-03-2009
Sayın gülenmelek ilginize teşekkürler, çok değerli ve ender büyütülebilen bir conophytum. Yetiştirilmesi çok sabır ve emek istiyor. Kendisi de dediğiniz gibi şeffaf bir bitki.

Sayın zafer1326 ilginize teşekkürler, sağolun.

Sayın nesli6, tozlaştırdım inşaallah tohum verirler. Bu bitkiler kışın dormancy(kış uykusu) döneminde turuncudan-kırmızıya dönen bir renk alırlar. Yazın tekrar yeşil renge dönerler.

Sayın selis, 'ler' ekini ayırma işaretini unutmuştum düzelttim. İlginize teşekkürler.

Sayın sonerordo, kışın tekrar kırmızıya dönecektir. Saydam oluşları ve diğer conophytumlardan büyük, iri ve nadir bulunmalarından ötürü kıymetliler.

Sayın mrmusti (Mustafa bey) teşekkür ederim, çok sağolun artık aranızdayım yeniden.

Sayın Sevim.K teşekkür ederim iyi niyetiniz ve dilekleriniz için. Biraz ara verdim hem yazın bitki bakımı biraz zorlaşıyor bu vakti onlara biraz kaydırdım hem de tekrar bir heves ve şevk geliyor ara verince. Biraz uzaklaşmak iyi oldu. Dediğiniz gibi bir sürü yeni bitki ve tohum görücüye çıkmaya hazırlanıyor, yakında hepsini sizlere sunacağım. Ben naçizane bilgilerim ve tecrübelerimle forumdaki herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum, sizin gibi değerli büyüklerim varken birşeyler öğretmek değil de bilgi paylaşmak ancak olabilir.
Saygılar selamlar...

AizoaceaeFAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön