Hemde ne şekerler bunlar. Günlerdir zamanım öyle dolu geçiyorki anlatamam kelimeler yetmez hergünümüz ayrı bir macera burda

yavrulardan 1 tanesi 6 gece olacak bugün yeni sahibinde kalıyor. 1 gecelik denemek için gitti gidiş o gidiş geri dönmedi

sera hanımı bugün öğleye doğru ziyarete gittik Anne Şirin'le birlikte. verdiğim gibi kalmış hiç büyümemiş. Oysa kıyaslarsam bendeki yavrular 2 katı büyüdüler önce içim burkuldu. Şirin görünce hemen yavrunun yanına koştu emzirmeye çalıştı. Sera hanım unutmuş emmeyi. Emziremedik Şirin' e çok üzüldüm birde sürekli altına sürükledi yavruyu emzirebilmek için baktı emmiyor kendi haline bıraktı.

benide tanıdı sürekli ayaklarımdan tırmaladı kucağına al sev diye. Bu sera hanım geceleri benim yanımda uyuyan yavruydu

öptüm sevdim okşadım, yere bıraktığımda kahve içmek için çantamı karıştırmaya başladı yiyecek arıyormuş gibi oysa yer açmaya çalışıyormuş birde ne göreyim çantamın içerisinde uyuyakalmış. offfff, çok zor olacak bu ayrılıklar, içim burkuldu boğazım düğümlendi resmen dönüşte gözyaşlarımı tutamadım. o Çantamı yanımda götüreceğimi nerden biliyor? belliki bizimle gelmek istiyordu. Dikkatlice yere klime bıraktık ve uykudayken biz ayrıldık. Şirin ofisten önce çıkmak istemedi dödü arkasına baktı birkaç kez, hadi kızım gideceğiz yine geleceğiz deyince dışarı çıktı.
Antalya içerisine giden yavruları böyle kısa süre sonra ziyarete gitmemeliyim diye düşündüm. İçim burkuldu resmen, uyanık olsaydı arkamızdan koşsaydı işte ozaman düşünemiyorum nasıl davranırdım.
Tek tesellim çok iyi bakılıyor ve Ailecek Seviyorlar Sera'yı. Güzel bir köşe ayırmışlar Sera'ya, mama kabında maması en kalitelisinden alınmış, biraz uzağında çiş pedi serilmiş. hiç azarlanmıyor çiş istendiği yere yapılıyor anında silinip temizleniyor. Azarlamada yok, bir yavru başka nasıl bir sahip dileyebilirki....
Resim çekmek istemedim baktıkça üzülürüm diye...