Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zencefil cicegi
Merhabalar Nuri bey
Konunun her sayfasini her resmi tektek büyük zevk ve hayranlikla izledim tek kelimeyle harikasiniz.
Ne varsa bizim güzel yurdumuzda var cümlesini bir kez daha söylemeden gecemedim tebrik ederim ellerinize saglik.
Keske benimde sizelre ulasabilme firsatim olsa 70 merte kare bir bahcem var 3 yildir tam anlamiyla virane halinde bundan 13 sene önce Bahce düzenleme ustalari tarafindan yapilmis fakat suan hic begenmiyorum ve beceremiyorum nereye ne ekecegimi nasil ciceklerle dekore edecegimi bilmiyorum malum iklimizde soguk ve yagis sürekli Almanyadayim vel hasil kelam icinden cikamiyorum böyle bahceleri görüncede iyice soguyorum bahcemden  ((
|
Merhaba sayın
zencefil cicegi hoş geldiniz.
Bizim tasarım ve uygulamasını üstlendiğimiz bahçeleri, bu sayfadan siz değerli dostlarımızı özendirmek, heveslendirmek ve teşvik etmek için paylaşımda bulunuyorum.
Yakın değiliz ki atlayıp gelelim beraberce sizin düşlediğiniz bahçeyi kuralım, lütfen bahçenize küsmeyin; Peyzaj bölümüne sayfa açabilir bahçenizin fotoğrafını, ölçülerini ve hakim rüzgar yönünü belirtin bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışalım...