View Single Post
Eski 18-03-2007, 22:49   #15
Sebahattin Sargın
Ağaç Dostu

Sebahattin Sargın's Avatar

Giriş Tarihi: 16-12-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi flyingimam Mesajı Göster

belki olacak, ama zaten her canlının yeryüzündeki ikinci görevi ölmektir. dolayısıyla eğer ortama adapte olamıyorsa, içinde bulunduğu topluluğun gerek yaşam şartı, gerek genetik materyel olarak gelişmesini sağlamıyorsa zaten bir canlının yaşam amacı kalmamış demektir. dolayısıyla bu kişilerin 90 yaşında ölmeleri ile 30 yaşında ölmeleri arasında topluluğun açısından bir fark yoktur. şimdi diyeceksiniz, ya bunları sevenler? eğer bir kişi içinde bulunduğu topluluğa gerek yeni aletler, gerek bir üretim, gerek de yeni genetik materyaller sunmuyorsa yaşamasının önemi yoktur diyorum, birilerini sevmek ve sevilmek topluluğa manevi ve moral yönden katkıda bulunmaktır. dolayısıyla bu kişiler bile o soy için değerlidir. oysa veba örneğinde görüldüğü gibi, bence insanın yeni bir duruma adapte olurken, mevcut nüfusun büyük kısmının ölümü bence tamamen normal, ve doğaldır, ve yine söylüyorum, panik yapacak bir durum yoktur.
O zaman sizin fikrinize göre yaşını almış işe yaramayan insanların yaşamasına gerek yoktur. Aileniz evrim sürecine uyum sağlayamazsa onların ÖLMESİ gayet normal bir durum....

Yalnış bir yorum yapmadım sanırım?

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön