Şu an çok yoğunum, kısaca değineceğim.
Cumartesi ve Pazar günleri iştirak edebildim.
Çarşamba günü beni soran Sn. Dursun Bey, selamınızı aldım. Teşekkür ederim. Nasib olursa görüşürüz inşaallah.
Selahattin Hoca ile tanıştım (Ayak bakımı yaptırıyordu

). Kendisi kesinlikle genç ve ılımlı bir insan. (Bendeki psikolojik yaşlanmışlık onda yok). Ancak, pazar günü gelebilseydi, kendisine ayırdığım hediyemi takdim edecektim. Tekrar görüşemedik.
Bol bol numune dağıttık. Etidot-67 yi anlattık. Kullananlar memnunlar. Meraklılar da ilgi ile dinledi. Biz satmaktan ziyade anlatmaya çalıştık.
İç anadoludan, karadenizden, egeden grup grup katılımlar oldu.
Bor'un topraktaki kalsiyumu bitkiye aldırması dolayısı ile, kalsiyumun bağladığı fosforunda serbest kalmasını (bitki tarafından alınabilir olduğunu) iddia eden bir ziyaretçimiz oldu.
Başka bir ziyaretçimiz de 10 yıldır %1 lik borik asiti sürekli meyvecilikte kullandığını ve hiçbir zarar görmediğini söyledi (Kendisi Dr. ünvanlı imiş ve Bursa/Gürsu dan gelmiş).
Bor kullanıldığında, en çok sağlıklı büyümenin gözlemlendiği söylendi.
Numune gönderilen bazıları ve bizi bilmeyen bazıları bize nasıl ulaşabileceklerini öğrendiler.
İlk fuar tecrübemizdi, bir çok şeyi çok daha iyi yapabileceğimizi gördüm. Tekrarı nasib olursa çok daha verimli bir çalışma yapabiliriz diye umudum var. (Özelden tavsiye isteyen olursa yardımcı olurum).
3 haftadır aralıksız bedenen ve zihnen çalışıyorum.

Kötüsü, işler bitmiyor (bana kalsa biter ama..)
Hala deneme bahçem yok.
Jojoba yetiştirmek isteyen varsa, fidesini bursadan temin edebilir.
Lütfen, bilgisizce ilaç ve gübre kullanmayın. Temiz ve organik-kimyasal arasında bir tarım yapmaya çalışın.
Fuar bitişinde elde kalan kuru pastaları, katılımcı komşularınıza dağıtabilirsiniz.
Saygılarımla