Bu durumda siz de söylediklerinizi kendiniz için yorumlayın, acil durum kanamalı hasta falan mı var. Kalp atak falan mı geçiriliyor . Acil, yapmayın, böyle olur olmaz bir şeye itiraz etmek için böyle şeyler..
Bir işin bir uygulanır yolu var, bir de zaten işin acemisi birine olamayacak önerilerde bulunmak var. Akvarmuycuya gidi kum alın, acil durumlarda akvaryumcular 24 saatte açıktır kesinlikle. Zaten adım başı da var .
Balık üretmiyorsunuz ağaç bakıyorsunuz. Bilmem fakrında mısınız.
Size gerekli bir kaç kilo kum akvaryumdan verecekler elinize naylon torbalarda yarım kilo dünya paraya, acildir diye siz pahalıya oradan alıyorsanız o da sizin tercihiniz tabi.
Bence bilmeden öyle atmak da pek fikre saygı olmuyor, kendi yapmadığınız şeyi başkasından istiyorsunuz yani.
Herkes her dakika zirai ürün satan yer bulmuyor onlardan birisinin yerini öğreniyor gibip oradan torf ya da kompost alıyor. Çiçekçiden fahiş fiyatla almamış oluyor.
Adı üstünde bu iş aceleye gelmez.
Bu arada başkasının ( bu ben olmuyorum)mantığının doğru olduğu fikrine nasıl kapıldınız , kendi mantığınızın da doğru olduğuna inanıp, bu satırları yazdınız o da merak ettiğim bir durum.
|