Sevgili Satı Uğurtan, İde ve Sevgili İlkin,
yorucu olmasının yanısıra sevimlilikleri o kadar tatlılarki herbirisini ayrı ayrı öpüp kokluyorum. Çok şekerler sanki Bayramşekeri gibiler

Sabahları bahçeye iniyoruz tam 4 defa git gel yapıyorum. onlar çimlerde oynaşırken ben oyun parklarını temizliğini yapıyorum, Şirin tabii kine başlarında bekliyor.
Bu fasıl günde 3 defa oluyor. Çimlerde oynarken uyumaya başlıyorlar, alıp parklarına getirmek istediğim zaman hırlıyorlar dokunma burda uyuyacağım der gibi. Ben yorulup çimlere oturduğum zaman üstüme çullanıyorlar kucağına al sev diye. İçim eriyor hepside gidecek

Ya çimlerin üstündeki yürüyüşümüz görmeye değer Fareli köyün kavalcısı gibi ben nereye onlarda oraya. Merdivenlere gelince çıkamıyorlar basıyorlar yaygarayı benide kucağına al çıkar diye

Günlerim nasıl geçiyor anlamıyorum. Yavrularda olmasa bu aralar hiç zamanım geçmeyecekmiş gibi geliyor. Ben gece cafede içeride yavrular ve Şirin dışarıda yatıyor. Benim kucağımda yatan sahiplenildi ismi Sera kısa bir süre sonra gidecek. En büyük korkumla yüzleşmeye başladım şimdiden. Velveleciyi en sona saklıyacağım, onu Babama ayırdım. Annesinin memesine erişemeyince bana koşuyor meme ver diye öyle tatlılarki anlatmakla bitmez burda yanlarında olup her anı yaşamak lazım...