Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mormenekşe
Sevgili Arzuakyürek, bahçe sayfanız hayırlı olsun. Kısa zamanda uzun yol katediceksiniz belli, giriş sayfanızdaki bahçe künyesini sizmi hazırladınız ? çok hoş ve bilgilendirici olmuş kutlarım.
Kudret narının çekirdeklerini alıp gerisini atmanız ileride sizin için unutulmayacak bi hatıra olacak  ben iki yıldır yetiştirmeye çalıştım ama bi türlü başaramadım.
Satıcının sizi yanılttığından süphelendiğiniz melisa, belki istediğiniz parfüm kokulu olanından değil ama o da melisa diğer adı oğulotu, halk arasında limonotu diye de anılıyor. Çok şifalı araştırmanızı öneririm.
Bahçenizdeki ağaçlar, sebzeler, çiçekler yakışıklı prensiniz hepsi çok güzel sevdiklerinizle ve sevenlerinizle mutlu günler geçirmenizi dilerim.
|
Sevgili mormenekşe bahçeme hoşgeldiniz, bahçe künyesindeki hazır soruları cevapladım
Kudret narını hatırladıkça gülüyorum. Sevgili Kaptan uyarınca eşime anlattım bi daha faydalı diye verdiğin hiç birşeyi yemeyeceğim dedi
Evet oğul otunu araştırdım (iyiki bu siteyi bulmuşum, çok şey öğreniyorum) tam bi antidepresanmış, teşekkür ederim.