Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgice
Sn.lir. Mümkünse bana bahsettıgınız ümit çiçekçiligin adresini yazarmısınız. bende toplu gidişe
katılmayı çok isterdim ama kızım küçük oldugundan dolayı gelemıyorum. Eşimde cumartesı calışıyor. Pazar günü acıkdır sanırım.
Teşekkürler
|
Sevgili sevgice, adresi tam olarak bilmiyorum. Yolumu kaybettiğim bir gün öylesine girdiğim basit bir tabelayı izleyen iki büyük seranın olduğu kapısında dünya tatlısı iki tonton (karı-koca). Dışardan bakıldığında eski tahta bir masa etrafta sardunyalar ve yıllardır kaldığı belli olan ormana dönmüş saksılarda bildik bitkiler. Tam hayal kırıklığı yaşarken arkadaki seraları görüyorum. Gözlerime inanamıyorum. Seraya dalıyorum inanılmaz sıcak, 1 saat içinde pantolonum dahil tamamen terden ıslanıyorum. Sahibesi içeri giremiyor yüksek tansiyonu var ve yaşta hayli ileri. Kabaca soruyorum fiyatları öğrenince 2 kasa büyük kaktüs ve succulentlere 60 lira ödüyorum. Örneğin kocaman kalanchoe tomentosayı 2 köklü 5 liraya alıyorum. En yakın zamanda gidip resimleyip adres ve telefon bilgilerini paylaşabilirim. Ya da ortak bir yerde buluşup sizleri götürebilirim. Beni kaktüs ve sukkulent dünyasına bir anda itiveren tamamiyle bir tesadüf.