View Single Post
Eski 11-09-2011, 23:11   #20
dyg
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 11-09-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1
*** arkadaslar az once uye oldum son zamanlarda bende bu cekırdek ekmeye sardım 1 ay kadar once hurma cekırdegını saksının dıbıne ekmıstım su anda 7-8 cm ulastı we gayet hızlı buyuyo ewın ıcınde cok gunes aldıını solıemem *** asıl ogrenmek ıstedıım su anda ayıramıorum topraktn kokunu ıncıtmekten korkuorum ne kadar daa orda kalabılır ozel bı topraa ıhtıyacı war mı bıde lımonum war yıne cekırdektn onuda su anda ayıramıorum fıkrı olan warsa sewınırm topragı ne olmalı we suyu nasıl werılmelı sımdıden tesekkurler...

dyg Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön