View Single Post
Eski 11-09-2011, 20:26   #63
üzüm
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Güler Hanım,

Bu sene normal biber turşusu kurmaktan vazgeçtim.

Geçen sene bahçenin son zamanlarında 4-5 kavanoz yapabilmiştim. Çok kısa sürede tüketince 'niye daha erken davranıp bolca yapmadım diye' hayıflanmıştım. Bu sene erkenden başladım, halen yapmaya devam ediyorum.

Oğuz Bey'e herhalde yetişemem ama her fırsatta yapıyorum.

Sosu da çok hoşuma gitti. Özellikle havuç ve karnıbahar salatalarında kullandım. Kavanozlardaki turşu sosu bitince uygun ölçülerde hazırlayıp salatalarda kullanmaya devam ettim.

Tekrar teşekkür ederim.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön