View Single Post
Eski 08-09-2011, 17:26   #305
avural91
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 20-02-2010
Odeh Haklı

Bende uzun mücadele verdim. ne yazıkki Odeh beyin dediği gibi. Burası Türkiye diyorlar. İl Müdür Yardımcısı 21.04.2010 tarihli dilekçemin üzerindeki parafını inkar etti. O tarih ve sayı ile İl Kadastro şefliğine havale etmişti. Oradan da Bölge Müdürlüğüne.Bölge müdürlüğünde 28 Nisan 2010 tarihinde onay ile tekrar kendi ilimiz müdürlüğüne dosyayı getirdim elden teslim ettim. Yalnız bu tarihe kadar Tarım İl Müd, Kültür ve Müze müdürlüklerini elden gezmemi söylediler. Onları da hallettim. Biz seni haberdar ederiz dediler. 19 Haziran 2010 tarihinde (28.04.2010 tarihli yani benim dosyanın bölgeden ile gönderildiği tarih,19/2 nolu tamimim gereğince 2000 mt. mücavir saha içi diye reddetiler. Ankarayı aradım telefonlarla kaç defa İl müdürü ve ekibi iyi arkadaşlardır merak etmeyenin size yardımcı olur dediler. En son benim başvurumun 28.04.2010 tarihinde olduğu için dosyanın reddine karar verdiler. İl müdürlüğü kayıt bürosunu telefonla hemen aradım. Sayı numarası ile aynen doğruladılar. Ben kendim gittiğimde ise hayır böyle bir kayıt yok dediler. İl müdür yrd. kendi parafını inkar etti. kadastro şefi özel büroya kendi yönlendirdiği halde (gidiş-geliş tarihimi biliyor) kayıtlı evraklarımın tarihinde tahrifat yaptırdı. Dosyam reddedildi. İnandığım için, işim uzamasın diye ne yapılması lazımsa yaparım dedim. İl dışında önerdikleri serbest bir mühendise dosya hazırlattım. 750 Tl. bayıldım. Gelip gitmeler cabası. Tabi sonra Ankarayı aradım daire bşk filan. Dedim hocam davam kimseyi şikayet falan değil, ama durum bu minvalde dedim. onlarda bekle 2011 de yen i yönetmelik çıkacak falan dediler. velhasılı olan bizler gibilere oluyor. yaklaşık 2000 tl de ben masraf ettim. Koltukçu ve göbekçi zihniyet değişmeden bu ülkede bir şey yapılacağını sanmıyorum. Not: (Tespitini yaptığımız saha nüfusuna kayıtlı olduğum, ikamet ettiğim beldedir.)

avural91 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön