View Single Post
Eski 08-09-2011, 00:47   #398
umutyolcusu
Ağaç Dostu

umutyolcusu's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Sevgili Uzaylı abla,öncelikle saatler ayırıp balkon ve teras sayfamı ziyaret ettiğin için çok mutlu oldum,teşekkür ederim.Ben de sizin sayfanızı ziyaret ettikçe mesajlarınızı ilgiyle okuyorum,gerçekten sıkılmıyorum,ellerinize sağlık.
Evet eşim beni bu işe ilk başlamama sebep olan ve özellikle bu siteye üye olduktan sonra hayalini kurmaya başladığım bahçeli ev konusunda etrafımda beni destekleyen belkide tek kişi.Herkes özellikle 28 yıl sürekli,daha sonra Bursa'ya yani şehire göç ettikten sonra da çiftçilik yapmaya devam etmiş olan annem ve babam,bahçeyle ilgilenmenin zannettiğimiz gibi olmadığını,çok zor olduğunu söyleyip duruyorlar.Hak veriyorum ama azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz,tıpkı sizin ve diğer bu işe gönül verip nereden nereye geldiğini burada takip ettiğimiz ağaçlar.net üyelerinin yaptığı gibi,değil mi?

Eşim bitkilerle pek ilgilenmiyor ama benim ilgilenmeme veya satın almama da pek engel olmuyor sağolsun.Buna da şükür

Ben de bahçe sayfalarına pek uğramaz oldum.Bakıp bakıp iç geçirmekten,gördükçe imrenip hayalini kurmaktan biraz uzaklaşmak için,çünkü henüz bu hayali gerçekleştirmeye imkan yok maalesef.

Bursa'daki teras babamın,yani biz babamın apartmanında oturuyoruz ama sadece kışın..Dediğiniz gibi bir uygulama çok güzel olurdu ama yazları yazlıkta geçirince terasta kiracılara emanet.Bu yıl ekipte Bursa'da bıraktığımız bitkiler ne öldü ne dirildi.Annemle bir daha yazlık bir şey ekmeyelim diyoruz.İnsan üzülüyor,sonuçta onlarda can taşıyor. Kışın dediğiniz tahta saksı olayı güzel olur ama kim yapar,nasıl olur bilemiyorum.Bir de Kütahya işi çıktı...Yine de öneriniz için teşekkür ederim.Belki bir gün gerçekleştiririz.

Teşekkür ederim,inşaallah hayırlı olur,saygılar...

umutyolcusu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön