View Single Post
Eski 07-09-2011, 23:40   #2630
Adalet Yağcı
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Alıntı:
Ben taşınır taşınmaz yan komşum arkamdan bahçeme dalıp, benim kıyamadığımı kopararak sökmüş yerinden. Sonra da görülecek korkusuyla atmış bir köşeye... Diğer yan komşum arkamdan ağaçlarımı söküp almaya niyetlenmiş... Yine kıyamayıp (meyve bağlamaya başladı diye) taşımadığım Limon ağacımı bile...
Ben de inanamadım, güya bu insanlar bitkiseverler, nasıl kıyabilmişler güzelim clematise.
Çelik alırken bile kıyamıyorum o incecik nazik dallarına.

Sevgili Limon, üzülmeyin, keşke bolca çelik alsaydınız, madem ki mecburen bırakmak zorunda kaldınız...
Ama üzülmeyin, elimizde ne varsa yeni bahçenizi çeşit çeşit clematislerle donatırız, gerçi siz çoktan donatmışsınızdır bile.

Açılışı ne zaman yapıyorsunuz, baharı mı bekleyeceğiz, şöyle azıcık kıyıdan köşeden göstermeyecek misiniz.
Ayrı bir bahçe başlığı açtınız mı bilmiyorum, yeni konulara bakacak vaktim olmadığı için sadece abone olduğum konulara bakıp geçiyorum.

İyi komşu konusunda gerçekten şanslıyım, geçenlerde bahçeye bakan komşum bana şöyle seslendi, "Adalet hanım, sana zahmet olmayacaksa ağaçları da sulayıver, onbeş gün oldu sulanalı" güldüm kendi kendime, şükrettim.
Allah hepimize iyi komşular, güzel dostluklar nasip etsin.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön