View Single Post
Eski 07-09-2011, 21:26   #397
Uzaylı
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sayın umutyolcusu; Bir kaç saattir, sizi tanımak ve neler yapmışsınız görmek için sayfanızı başından sonuna iyice sindire sindire gezdim. Çok çok mesaj okudum. Gerçekten sizi çok takdir ettim. Çok emek vermiş, nerden başlayıp nereye ilerlemişsiniz. Bazen kaybettiklerinize üzülmüş, ama daha da çeşitlendirerek mutlu olmuşsunuz. Gerçekten bravo size. Terasta sebze yetiştirip bu kadar ürün alınacağını sizde görmüş oldum. Aslında eşiniz de bitki ve çiçeklere, hatta kaktüslere bile bu kadar meraklı olduğundan şanslısınız. Beylerin çoğu yenilecek ürün vermeyene işe yaramaz derler de ondan söylüyorum. Gerçi Ağaçlar nette beyler bu durumu değiştiriyor. Eşimde de çok büyük değişiklikleri farketmem beni mutlu ediyor. Bakıyorum balkondaki çiçeklerle benden önce ilgileniyor. kaktüs ve sukulentleri fazla ilgiden öldürecek diye korkuyorum.

İtiraf edeyim balkon sayfalarına pek uğramıyordum. Çok şey yapmak isteyip zamana sığdıramamaktan. Sadece sayfama yazdıkça tanıdığım bir kaç arkadaşın direk sayfalarına girip takip ediyordum. Bugün sayfanızı keşfetmiş oldum. bundan sonra yenilikleri takipteyim.

Ben olsam terasta kenarlara uzun koridor gibi tahta saksılar yapardım. Kumlu toprakla, içinde patates bile yetiştirebilirsiniz. Hem sebzelerin kökleri daha az ısınır, kökleri daha iyi gelişir. Tüm emeklerinize ellerinize sağlık diyorum. İnşallah bu bitki sevgisi ile güzel bir bahçeye sahip olursunuz.

Bu arada yeni işiniz de hayırlı olsun.

Sevgiler...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön