View Single Post
Eski 04-09-2011, 08:25   #2276
Yücel Canpolat
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Sevgili Berrin hocam,bayrak yarışı konusunda bir yanlışı düzelterek Sayın Orhan hocamın bahçesini daha doğrusu firdevs bahçesini dolaşalım,benim Hocamla yarışmam için kırk fırın ekmek yemem lazım,zaten yarış kuralları gereği aramızda kulvar farkı var nasıl mı diyorsunuz bakın anlatayım,
Bu garip keloğlan önce deste,boy,başaltı başa güreşmeyi kazanacak, ki bu güreşleri kazanması için cazgırın okuduğu

''İzmit dolaylarının pehlivanı Satı Pehlivaaanı
Erzincan dan Fatma pehlivaaan
Yedi kat göğü yırtıp gelen uzaylı pehlivaaan
Parmakları piyano tuşlarında vals yapan pehlivanlar pehlivanı kartal pençeli berrin pehlivaaan''

yükarıdaki pehlivanları yenmesi gerekecek(cazgır isimleri okudukça moralim bozuldu)
Listeye bakarmısınız ben baktım hay bakmaz olaydım bu turu geçmek çok zor olacak,Sevgili berrin abla bir an düşünelim;deste boy ve başaltı güreşlerini kazandım eee şimdi başa güreşme zamanı,Cazgır bağırıyor,

Kırk yıl kalem tuttuğuna aldanmaaa
yufka yüreğine sakın kanmaaa
bir yapıştı mı paça dan
vallahi artık kaçamazsın
ne kapı dan ne baca dan
Geliyooor pehlivanlar pehlivanı
Samsun dan orhan pehlivaaan

kel oğlan cazgırın kulağına şöyle der sıcaktan tansiyonum düştü gözüm karardı dizlerimin bağı çözüldü maçı iptal et
Sevgili Berrin hocam tabi ki yukarıda yazdıklarım pazar sabahına biraz renk katmak tı,Sayın Orhan hocamın bitki konusunda yaptığı çalışmaları ve bizlere verdiği bilgiler çok değerli tecrübeyle sabittir,ayrıca O'nun azmi ve çalışkanlığının yanında bizim adımız bile okunmaz
Bayrak her zaman olduğu gibi bu gün de onun elinde,ancak,hocam o kadar yufka yüreklidir ki arada bir bayrağı bize bırakır.

Sayın Orhan hocam tabiata ve bizlere kazandırdığın güzellikleri yaratan ellerinizden saygıyla öpüyorum ve hocam'a selamlar yolluyorum

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön