View Single Post
Eski 03-09-2011, 07:26   #1895
Yücel Canpolat
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Merhaba arkadaşlar herkese günaydın,merhaba Satı ablam,yine sabahın seher vaktinde yarım kalan işlere koyuldum her gün yarım kalan işleri bitirmek için çalışıyoruz fakat bir sonraki güne kalan işler yine bütünün yarısı, doğa dostlarındaki sevda, galiba işi yarım bırakmamak için verilen zevkli yorucu bir o kadar da mutluluk verici uğraşlar olsa gerek.
Forumda ki arkadaşlarımızın tamamı aynı şevk ve heyecanla tabiata kurda,kuşa fayda sağlamanın gayreti içindeler,elbette takdire şayan, ancak,yaptığımız çalışmaların paylaşımları neticesinde övgü dolu sözler alıyoruz,gelen övgü dolu sözler yürekten süzülerek bahçelere akıyorsa anlam kazanıyor.Bunu ben çok iyi bilirim,neden mi?

Forum da bahçe mi paylaştığımız ilk andan itibaren takip eden ve sevgi dolu sözcüklerle yüreğin den süzerek yazan ve yazdıklarıyla beni motive eden,bir gün ansızın, bahçe ni ziyaret etmek istiyoruz diyen,ve ilk defa ziyaretçi olarak bahçe me gelen ve dönüş sonrası bir ben değil tüm dostların yüreğini kazanan,yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış,sırça kadeh kadar narin kalbi ile Sevgili SATI ablamı tanımıştım.(o kadar çok sevinmiştim ki getirdiği tatlıyı ikram etmeyi unutacak kadar

Daha sonra kendilerinin bahçesini ziyarete gittim,evet arkadaşlar içtenlikle bahçedeki çalışmalarını anlatırken ki heyecenı görülmeye değerdi,bir de geliyorum diye zavallım sabahın beşine kadar hazırladığı ve heyecanla ikram ettiği yöresel yemeklerde görülmeye değerdi

Sevgili Satı abla eli yeşil Satı abla Siz palaşımlarınızla doğaya kan can veriyorsunuz ben de doğa nın bir parçası olarak can buluyorum

Sevgili Satı abla eli yeşil satı abla,bir ben değil cümle alem sırrı hakikate ulaşmış yüreğinizi ve sizi çok seviyoruz

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle herkese selamlar yolluyorum hem de yürekten

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön