View Single Post
Eski 03-09-2011, 02:17   #68
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Çok kötü bir gece geçirdik, dün gece aniden rahatsızlandı. Hayvan hastanesinde sabahladım Şirinle, kan alındı sadece calsiyum çok düşmüş. Emziren annelerde böyle ciddi koplikasyonlar olabiliyormuş. Allahtan duyarlı biriyim, yoksa Şirin şu anda yaşamıyor olabilirdi. Sabah 6 gibi cafeye geldiğimde içim burkuldu yavruların herbirisi biryerde belliki uyanmış ve Anneyi aramışlar ve yoruldukları yerde tekrardan uyuyakalmışlar. Öğleyin tekrardan kendi veterinerimize gittiğimizde yine calsiyum takviyesi yapıldı. Şimdi durumumuz iyi ama ben korkudan uyuyamıyorum Şirin yine kriz atlatırda duyamazsam diye. Belliki kendiside epeyce korkmuş yavrularının yanında uyuyor. Gündüz kliniğe giderken yavrularıda aldım yanıma olaki yine geç geri dönebiliriz diye. Feryadfigan hayatımda geçirdiğim 20 dk lık bir yolculuğumuz oldu. yavrular arabayı hiç sevmediler. kliğin kapısından girer girmez sustular, dönüşte yine ne çığlıklar attılar. 1 tanesi kutunun dışına çıkmış farketmemişim trafikte. Şirin arabaya geri dönmese bende farkında bile değilim. Baktım arabanın kapısını tırmalıyor, açtığımda yavrunun birisi içerde kalmış. Yaşadığım şokun üstüne bir şok daha yaşardım eminim. İyiki Şirin farketti yoksa bu sıcaklarda camlar kapalı ne kadar yaşardı allah bilir. Sabah hastaneden döndüğümüzde hala yatıp uzanamıyordu yavrularını yinede ayakta emzirdi. Tanrım Hayvan deyipte geçene söyliyecek kelime bulamıyorum. Dün geceden beridir yaşadıklarımızı kimse yaşamasın...

Eklenen Resimler

missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön