View Single Post
Eski 31-08-2011, 20:16   #122
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi M.TÜRK Mesajı Göster
Sayın missmenas dan 2 tür hoya siparişi verdim ptt İstanbul merkezinin taşınmasından dolayı geçen pazartesinden beri kargolar teslim edilemiyor.Bir haftadır aramadığım yer kalmadı.Çoğu aradığım yaşattıkları aksaklıklardan dolayı cevap bile vermedi.Şeker hastası olduğumdan dolayı inanın inanılmaz sıkıntılara girdim.Karşımda bir muhattap bulamamak beni çok sinirlendirdi.Ben bunları şehirler arası kargoda yaşıyorsam dış ülkelerden talep etsem ki yabancı dil de bilmiyorum sonuçlarını düşünemiyorum.Kısacası bu tür paylaşımların ücrete tabi olmasını destekliyorum.Burdan bu türleri önce ülkemize sonrada bizlere ulaşmasını sağlamakta emeği olan kişilere burdan teşekkürlerimi sunarım.
Sayın M.TÜRK,
Siz Bayramınızı hoş geçirmeye bakın lütfen canınızı sıkmayın hoyalar için.
Nasılsa bende devamı var, daha öncede söylemiştim, hernekadarda bizlerin hatası olmasada. Telafisi kolay, bayram sonundada kargonuzu alamayacak olursanız haberleşelim, yeniden gönderirim. Bu tür olayları biz yurtdışı siparişinde çok yaşadığımız için Sizin stresinizi anlayabiliyorum.
Hoyaları kargoda 10-15 gün dayanacağı şekilde paketleyip gönderiyorum.
Ama ordan oraya paketler atılarak saksısından çıkmış olasılığı olabilir yinede yaşama şansı yüksek.
Ayrıca düşüncenizi belirten mesajınız içinde çok Teşekkür ederim.
İyi Bayramlar diliyorum Size ve Ailenize.

missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön