View Single Post
Eski 31-08-2011, 13:32   #67
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sayın Mandalinacı,
Golden ler gerçektende çok zeki oluyorlar. Yavru iken kakalarını yeme olaylarını bende yaşadım. Önceki köpeğimizde çok zor vazgeçirdik. Şirin'de veteriner den damla almıştık kakanın üzerine damlatılıyor bir defa yiyor ve asla başka yanaşmıyor. 2 hafta içerisinde pc ye verdiği zararları anlatsammı acaba? 2 defa hoparlör alındı 2 defa klavye 4 defa maus alındı Bir defasında Akşam eve geç geldim indirimden ayakkabılar alındı kutuların içerisinde yerlerine yerleştirmedende yatmışız. Aman tanrım oda ne dersiniz, görseniz. Sabah kızım bir telaşla beni uyandırdı Anne Şirin ayakkabıları parçalamış diye. 9 çift ayakkabı 2 çifti eşime ait, hepsininde teklerini kemirmiş. Alelacele üstümü giyindim pazar günüydü. Alışverişmerkezleri saat 10 açılır. 15 dkk bekledim açılsın diye, Eşime ait olan ayakkabıları tekrardan aldım ve kahvaltıya yetiştim eve, eşim sorduğundada ben taze ekmek almaya çıktım oldu adı. Bunun gibi çok hikayelerimiz var. Yavruyken ne kadar sevecen oluyorlarsa zararlarıda bir o kadar büyük oluyor.
Şirin' e ait bir değil birkaçtane roman yazabilirim

Büyük kızım Nilüfer'de yavruları ve Bayramı bahanesiyle nihayet Antalya'ya gelebildi. Yavruların lideri olan arada bir havlayan varya büyükbaşlı olan ona talip oldu, Tabii vermemde kaçırırım diyor
Günde 3 defa hırlama eğzersizleri başladı sanki büyük bir kavga başlıyormuş gibi hırlıyorlar. Çok şekerler çokkkk.

Eklenen Resimler

missmenas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön