Sn.Zenfree;
Sizi öyle iyi anlıyorum ki

Ben olsam ben de götürürdüm seyahate...Geçenlerde bir kaktüsüm açmaya başlamıştı. 5-6 saat açık kalıp kapanacaklardı. Acil bir işim çıktı ve mecburen evden çıkmam lazım, bu güzelliği kaçıracağım. Ne yapsam diye düşünmeye başladım. Gideceğim yere götürsem adım deliye çıkacak, zaten deliyiz ama biz birbirimizi anlayan delileriz, gideceğim yer bu deliliği anlamaz....Düşündüm taşındım, bu olayı durdurmam ya da yavaşlatmam lazım dedim kendi kendime ve aklıma parlak bir fikir geldi. Kaktüsü buzdolabının sebzeliğine yerleştirdim ve evden çıktım. 24 saat sonra eve dönebildim. İlk iş olarak kaktüsü buzdolabından çıkardım. Sonuç muhteşem, çiçekler mevcut durumunu korumuş ve kapanmamıştı. Hemen mutfak masamın üzerine aldım. İftarı beraber yaptık, bütün geceyi onu seyrederek geçirdim, sahurda bile hala açıktı. Sahurdan sonra yattım. Sabah 10.00 sularında uyandığımda çiçekler kapanmıştı. Bunu özellikle paylaşmak istedim. Soğuk hava, çiçek açılışını yavaşlattığı gibi, buzdolabının sebzeliği (çekmece) kaktüse zarar vermiyor, bilginize sunarım