View Single Post
Eski 29-08-2011, 18:19   #832
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Mrmusti,
Övgü dolu sözleriniz için öncelikle Teşekkür ederim. Bizler doğada yaşayan hertürlü canlıyı bitkileriyle hayvanlarıyla seven kişiler olarak Doğuştan Dostuz biz...
Kaldıki Taner Bey Seveceğin bir Misafir demesi zaten yeterliydi. Onların Sevdiği ve Saydığı kişiler benim nezdimdede aynısıdır. Çok Değer verdiğim bir Aile Taner bey Eşi Tülin hanım oğulları muzo.
(dün akşam yine beraberdik Tülin hanım yoktu sadece)
Topalak Yemeğimize gelince, arada bir böyle sohbetlerimizde gelecek sefere ne güzel bir yemek olur diye, sık sık yemeklerden konuştuğumuz oluyor. Birdahaki sefere şu yemeği yiyelim şu güzel olur bu güzel olur diye öyle unutulmaya yüz tutmuş yemekleri birlikte yiyoruz ve çok keyifli oluyor. Taze rezeneyi iyiki bulamamışım Yoksa topalağı kaçırırdınız bir önceki hafta yiyecektik toplağı
Asıl ben Sizden özür dilerim Eşimlede tanışma fırsatı yaratamadım sizin için çok yoğun olduğundan dolayı cafeye uğramaktan hep çekinir, takılıp kalıyorum söz verdiğim projeleri zamanında yetiştiremiyorum diyor. Bir dahaki Gelişinizde Söz Size Arabaşı yemeği yapacağım.
Sessizcede olsa Sizin Sayfanızı hep takip ediyorum zaten, agaclar.net'ten tanıyor olmamda ayrı bir güzellik kattı gelişinize ve tanışmamıza.
Ne zaman isterseniz kapım hep açıktır, güzel dostluklar günümüzde nadir bulunabiliyor çünki.
Ben çok Mutluyum, Sizin gibi bir Dost edindim. Gelecek Yaz yine bir Ege Tatilimiz olacak kızımla mutlaka uğrayıp Sizin Kaktüs Cennetinizde bir kahvenizi içek isterim.
Sevgilerimle

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön