Sevgili Yeşillim,
Ücretsiz paylaşım gerçektende güzel bir olay. Bu olayı ben yurtdışından getirttiklerimizle hiç yapmadım yapmayacağımda. Yurtdışından siparişe katılan arkadaşlarımız biliyor neler çektiğimizi, geldi gelecek streslerimiz, siparişlerimizin kargoda kaybabolması, sonra yaşatmak için çeliklerimizle verdiğimiz emekler böyle olmamalı. Dikkat ederseniz ücretsiz paylaşımda genelde hep aynı kişilerin olmasıda cabası. Bu kişilerden kaç tanesi bizim siparişimize katıldı. Hatta sipariş yazışmalarımıza bakarsan detaylı siparişten kendini geri çeken bile oldu baktı peşin ödeme olayı var katılmadılar. Bizler karşılıksız birbirimize güveniyoruz. Sağolsun bu olayda Değerli Arkadaşımız liderliğinde Sayın Dilaver bey, Sayın Elçin hanım, çalışan kişiler ve yoğun zamanlarında yaklaşık 2 ay gibi süre zarfında bizler için değerli zamanlarını feda ettiler. Bu fedakarlığın karşılığı böyle olmamalı. Kendi aramızda takas yapmak hoş bir olay yurtdışına tekrardan para akıtmadan, yeni türlere değişebiliyoruz. Takas dışında sınırlı sayıda aldığımız çelikleride köklendirip, yeni türlere iç geçiren arkadaşlara satabilmeliyiz ve bu satışta kendilerini bence şanslı hissetmeliler bizim yaşadığımız stresi yaşamıyorlar en azından. Birde illaki ilkbaharı beklemek zorunda kalmıyorlar. Günlerce kargo beklemekten kurtuluyorlar.
Ben Sizin düşüncenizi taktir ediyorum. Verdiğimiz emeklerin bir bedeli olmalı, kaldıki ücretsiz paylaşıma carnosa sunduğunuz halde illaki ısrarla bizlerden diğer türlerden istemeleride cabası. Buyursunlar beğenmiyenler bireysel sipariş açsınlar.
Burdan Sevgili Dilaver Beye ve Sevgili Elçin hanıma bizler için ayırdıkları değerli zamanlarından dolayı Tekrardan TEŞEKKÜRLERİMİ sunuyorum.
|