View Single Post
Eski 27-08-2011, 13:05   #574
jineop
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Günüm Mesajı Göster
Sevgili SDurul, benim evime hiç misafir gelmez. Benim büyüttüğüm iki kedi misafirlerin kaçmaları için en baş sebep. Neden bilmem hayvan seven insanlar gittikçe azalmış etrafımda. Bunun yanı sıra insanlardan ters yönde edindiğim tecrübe benim daha yüksek duvarlar örmeme sebep oldu. Artık ben de çağırmaz oldum. Ev koşullarım pek de paylaşmak istediğim gibi de değil. Sobalı, az eşyalı vs. Öğretmen maaşı ile yapabildiğim en fazla bu oldu. Siz ne sordunuz ben ne anlattım ama konuyu bağlayacağım. Bütün Euphorbialar ve tropik orijinli bitkileri içeriye aldım. Salonun bir köşesi, mutfağın yarısı benim yatak odam ve oğlumun odasındaki dolabın üzeri çiçek dolu. Tabii en torpilli yere milii ler yerleşti. Gelen giden olmayınca seneler içinde koltukları da attım. Oğlum, kedilerim, kanaryalarım ve çiçeklerim. Bütün bu kalabalık bir çekirdek aile bile olamıyor ama çok da mutsuz olmadığımı söyleyebilirim. Benim size tavsiyem tropik olduğunu bildiğiniz bitkiyi dışarıda bırakmayın. Bir köşeciğinize alıverin. Zaten soğuk havalarda balkonda bırakırsam bir çiçeğimi evladımı bırakmış gibi oluyorum. Bu deliliğin sonu yok ama iyileşme umudum da yok.
Sevgili Günüm,
sizi kutluyorum, yakında misafirleriniz olacak sanırım. Sizi ziyaret etmekten mutluluk duyarız. Değil mi günebakan ?

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön