View Single Post
Eski 24-08-2011, 22:51   #2604
Uzaylı
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK Mesajı Göster
Sevgili Clematis kraliçesi; çiçeklerin canlı olduğu gerçeğinden hareketle, senin yokluğundan ve senin içindeki fırtınaları hissettiklerinden kurumuştur o çiçekler. Şimdi seni gördüler ya, elele beraber yeniden yeşereceksiniz. E tabii ayrılığın , kavuşmanın, yaşananların , yürekteki fırtınların ve iklim şartlarının etkisi bir günde geçmez ama onlar seni , sen de onları ayağa kaldıracaksın en kısa sürede bundan eminim. Yürek dolusu sevgiler.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sevgili Füsun;

Bir zamanlar bir roman okumuştum, "Sevgi sözcükleri", tüm kitabın içinden beni en çok etkileyen romanın adı olmuştu.

Düşünüyorum da, şu anda ve her zaman, Dünyanın ihtiyacı olan en önemli unsur sevgi olmalı.
Senin şu satırlarının onda biri kadar sevgi olabilseydi herkesin yüreğinde, Dünyamız Cennet olurdu.

Elbette ki, İnsanlar kadar hayvanların ve bitkilerin de sevgiye gereksinimleri var, yüze yakın tomurcuk veren orkidem balon gibi şişirdiği tomurcuklarını açmamış, "seni özledi" diyor komşularım.

Mesajını okuduktan sonra bir gayret bahçeye çıktım, epeyce temizlik yaptım, yaseminin yolu kapatan dallarını tek tek tutturdum.
Yarın için program yaptım, bu akşam bolca suladım bitkilerimi, yarın da diplerine çapa yapacağım.

Görüyorsun, sevgi sözcüklerinin sihirli gücü bu
Sayın Adalet hanım; Bu iki mesajdan hem çok etkilendim, hem de duygulandım. Üzerine söylenecek te bir şey bulamadım. İyi ki varsınız. Tekrar hoşgeldiniz...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön