Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yarenimex
Ben de heyecanla hepsinin tutmasını istiyorum. Tohumları önce bardaklara ektim, soğuk serada büyüttüm ve minik goji bağımın içine şaşırttım. Özel bir işlem yapmadım.Sulanmayacakları için deşti domates fidelerinin sıra sonuna ektim, ve sadece domates fideleriyle beraber dip doldurması yaptım bir kez. Biraz otlanma var bu günlerde, çapalarken bir dip doldurması daha yapacağım.Gelişimleri gayet iyi gibi, kollar nereyse birer metre civarında ve dörder beşer tane oldu. Domateslerde yeşil deştileri görmeye başladık, umarım yakında karpuzları da göreceğiz. Karpuzlar görününce de fotoğraflarını paylaşmak istiyorum.
|
Sevgili Bahtiyar02, fotoğraf sözümü yerine getirmekte elimde olmayan nedenlerden oldukça geciktim.Umarım kusuruma bakmazsınız. Deştilerden hem verim hem lezzet olarak son derece memnun olduğumu belirtmek isterim.O kadar ki fazlasından salça yapmayı deniyorum.Karpuzların henüz tadına bakmadık, çünkü kabakken kesip tohum zayi etmek istemiyorum. Şu an sekiz adet karpuz var iki kökende.Büyüklükleri de fena değil..