View Single Post
Eski 17-08-2011, 12:28   #591
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
İlle de 2 mikron altında da olmak zorunda değil. Onların iddia ettiği gibi ve aynı iddiayı yüzeysel araştırmayla buraya yazanlar gibi fotosentezi de engellemez. Merak etmeyin yaprakların altı tam kaplanmadığı sürece fotosentezi engellemez. Çünkü kara bitkilerinin nerdeyse hepsinde stomalar yaprakların altındadır.
Alıntı:
Engelhard ve ARS uzmanlarının görüşüne ve yaptıkları testlere göre, diğer sektörlerde de kullanılan kalsine kaolin %90’dan fazla saf kaolin içermek, %50’den fazlası 2 microndan düşük çapta öğütülmüş olmak ve beyazlık derecesinin %85’ten büyük olması koşuluyla tarımda da kullanılabilir."
Hangi ARS uzmanının %50'si 2 mikron olsa yeter dediğini hala merak etmedeyiz...

Yapraklardaki stoma dağılımları bitkiden bitkiye değişir. Söz gelimi sizin fıstık ağaçlarınız vardı değil mi? Stoma dağılımı nasıldır?

Stomaları alt yüzeyde olan ağaçlarda ne öneriyorsunuz? Uçaktan atılmıyorsa yaprak altları boyacı bandıyla mu kapatılacak?

Bırakın bu tuhaflıkları. Tamam, anladık, itiraf etme, kabul etme zorluğunuz var. Önemli değil, etmeyin. Çaktırmadan da olsa uyarıları dikkate alın, bu yeterli.

Almışsınız da zaten, ürün KOMPLE değişmiş. Bu herkes için iyi bir şey. Yeni speklerde de hata var, düzeltin, kullanım miktarlarını gözden geçirin, sizin ve kumpanyanızın yolu açık olsun.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön