View Single Post
Eski 17-08-2011, 07:24   #586
acemi_caylak
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zeytinlibahçe

Sunguard, fiyatını bir kenara bırakacak olursak, halen ülkemizde bulabildiğim en değerli ürün. Dolayısyla kandırılmış sayılmam. Firma web sayfasında kendisiyle çelişecek hiç bir ifadesi de yok.
İşte hala reklamlara devam eden birisi. Bu mesaj dün yazılmış. El insaf be. Son dönem hariç tartışmalara katılmasanda yakından takip etttiğini biliyorum. Bu kadar mı yüzeysel okunur. (Demekki yüzeysel bilgi meselesi en azından bakterilerle sınırlı değilmiş.) Bıraktık diğerlerini en azından Engelhard tarafından geliştirildiği söylenen ve şimdi BASF tarafından piyasaya sürülen Surround denilen marka var. Bildiğim kadarıyla spekleride Sunguard'dan daha iyi. 3 yıldır kaolin kullanıyorum diye hava atıyorsun, sonra böyle basit bir ayrıntıyı atlıyorsun. Bunun adı reklam değilde nedir?

Üstelik bahsettiğiniz firma sizin deiyiminizle "literatür çalma" olayına gırtlağına kadar gömülmüş bir firma. Sayfalarındaki Surround belgeleri hala duruyor. Bu linkteki Sunguard Broşürleri başlığında neden Surround'un broşürleri var? Bize aslan kesilirken bunlara niye kuzusunuz? Sizin bakış açınızla şimdi birisi Sunguard yerine Surround alsa daha iyi bir iş yapmış olmaz mı? Çünkü fiyatlarıda birbirine çok yakın. Her ikisininde kilosu yaklaşık 4 lira.

Yüz yüze fazla sayıda görüştük ve birbirimizin sofrasına da oturduk. Telefonda yüzlerce konuşma yaptık. "Tuzumuz ekmeğimiz vardır" denir halk arasında. Hani bir akşam gemide otururken "bizler öncüysek çok okumak gerekir kaptan" demiştim. Sende kabul etmiştin. Bu mu olmalıydı bunun sonucu?

Tarımın öncüsü olduğunu iddia ediyorsan bizden aldığın bilgileri "kral"ına taşıyıp dedikodu yapacağına biraz verdiğim dökümanları oku. Alternatif ürünlerin üreticileri ne diyor biraz araştır. Biliyorsun bu dökümanlar kaolinle ilgili olmadığı için (hemen hepside Toprak Biyolojisi ile ilgiliydi.) seni kandırmışta olamam.


Düzenleyen acemi_caylak : 17-08-2011 saat 09:33
acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön