View Single Post
Eski 17-08-2011, 00:51   #580
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Günaydın Sn. Kaptan, kara göründü! Ama yanlış adaya geldiniz! Ve burada aç kalırsınız. Çünkü elimizdeki hazine, sadece mineral karışımından oluşan Sunshader! Bunu da ilkel mızraklarımızla sonuna kadar savunuruz.

Hiç düşünmezdiniz değil mi? Bu ürün eilinizde zaten mevcut. Düne kadar karaladığınız ürünü bugün bilmeden öne çıkardınız ve kullanılmasını tavsiye ediyorsunuz. "Allah söyletti" diye bir deyim vardır halk arasında. Sunshader içerisinde kullanılan kaolin Nanokimya'dan temin edilmektedir. Ensar'ın mesaj sayısında yapılan oynama ya da yanlışlık düzeltilince Ensar faturaları da ekleyecek. Merak edenler Nanokimya'yı da arayıp sorabilirler. Hatta yazılı sorsunlar ki kanıt olsun. Bunu ticari sır diye daha önce açıklamamıştık ve buna hakkımız vardı. Ancak birilerinin maskeleri artık düşmeli. İşte halep işte arşın!
Merak etmeyin, kaptan çoktan o karaya çıktı, feth etti ve gemisine döndü bile üstelik sadece kaptan değil, bir sürü tayfa ile birlikte...Çoktandır malumu ilan etmişsiniz, bu da bir şey.

Şunu hala anlamadınız. Bu kadar mı bağnaz olunur?

"Karaladığımızı" söylediğiniz, oysa a)Yanıltıcı bilgi verdiğinizi söylediğimiz, b)Özelliklerinin uygun olmadığını söylediğimiz ürün ile, şimdi yeni ilan ettiğiniz ürün arasında uzaktan yakından benzerlik yok.

Sadece aynı isim altında alakasız iki farklı ürün söz konusu. "haber vermeden ürün içeriği değiştirilebilir" lafının arkasına saklanarak, eski ürünü yok edip başka bir ürünü paketlemeniz ne manaya gelir ayrıca tartışılabilir. Ancak bunun üzerinde durmayacağım.

Öncelikle şunu söylemeliyim. Bunca tartışma bir işe yaramış ve sonunda doğruya yakın bir ürün bulmuşsunuz. Şahsıma yaptığınız onca zavallı kişisel saldırıya rağmen kutlarım. Keşke bunu baştan yapsaydınız, ve keşke dürüst davransaydınız da dört başı mamur kutlasaydık. Ne Zeytinlibahçe'nin, ne benim, ne de bu konuyu doğru dürüst takip edip öğrenenlerin ürününüzün adına bir garezi yok. Yeter ki içeriği düzgün ya da düzgüne yakın olsun.

Kara çoktan feth edildi dedim ya. Başka mineral karışık olduğunu filan sanmıyorum. Ama ben dedim diye bir şeyler karıştırmaya da kalkmayın lütfen. Rica ederim böyle kalsın. Sattığınız mal üç beş çiftçiye gidecekse, yanlış bir şey gitmesin. Bir türlü havsalanız almadı, almasını da beklemiyorum çünkü durup etrafa baktığımız yerler çok farklı.

Birkaç da uyarı. İthalatçıdan orijinal analiz belgesini istemediyseniz isteyin ve sitenizde o belgedeki rakamları anons edin de yine problem olmasın. Hadi, şimdi ölçüm vermeyeyim. Elinizde kendi ürününüz vardır nasıl olsa. Hava boşluğu bırakmadan bir litresini tartın. 300-310gr civarında gelmiyorsa %90'ı 2 mikron altı olmaz. Etiket vs. konuşuluyor orada burada. Türk Malı ibaresini de kaldırın isterseniz, çünkü hiç Türk Malı olmadı galiba bu isimdeki ürünleriniz.

Bir de şu kullanım miktarı meselesi var. Eski ürününüz de 100litrede 3 kg, yenisi de 3 kg kullanılır mı diyorsunuz? Eskisi doğru ise, yenisinin 1,9kg olarak kullanılması gerekmiyor mu?


Düzenleyen MeyveliTepe : 17-08-2011 saat 02:01
MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön