View Single Post
Eski 16-08-2011, 22:43   #574
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Aslında, düne kadar bu konu bizim açımızdan bitmişti. Çünkü Meyvelitepe zora düşünce bu başlık kapatılmıştı.
İlginç... Benim son hatırladığım çok önceleri bir yerlerde para ile satın aldığımı söylediğim bir dökümanı aslında para ile satın almadığımı ima ederek detaylarına girmekle tehtid ediyordunuz, böylece doğruyu söylemediğimi gösterecektiniz ? O noktada kesilmişti başlık. Bu zavallılığınızdan sizin adınıza utanç duymuş, biraz da midem bulanmıştı maalesef.

Alıntı:
Bu sorunuza gelince; dikkatinizi çekerim. Bu soruyu soran kişi beyaza "gri" ve "kaolin kanserojen" diyecek kadar artniyetliydi
"Gri" binlerce tonu olan bir renktir. Evet sizin ürününüz bana göre griydi. Daha doğrusu, beyaz olan ürünlerin yanında gri idi. Daha sonra, "kirli beyaz gri tonda" diye değiştirmiştim bunu. Yayınladığım karşılaştırma tablosu da gayet açıktır. Ürününüzün rengini engelleyici değil, kabul edilebilir şeklinde nitelemiştim.

Kaolinin kanserojen diye bir şey hiç söylemedim. Ta başından beri kaolin kullanımını duyurup teşvik eden biri olarak, kaolinin kanserojen olup olmadığını çok iyi biliyorum. Kanserojen olan serbest silika kristalleridir ve rafine edilmemiş minerallerde bulunur. Bunu da söyleyen sizin de alıntı yaptığınız bilim adamlarıdır. Yapmanız gereken sattığınız ürünün rafine edilip edilmediğini ortaya koymak idi. Bunu yapmadığınız için kaolinin kanserojen olma imajını siz yarattınız, ki bundan kendi adıma hiç hoşnut değilim. Keşke düzgün bir malzeme ile gelseydiniz ve dürüst davransaydınız.

Şimdi griydi, kanserojendi vs. ile deyim yerinde ise zenci muhabbeti yaparak 290gr dediğiniz ürünün alakasız olduğunu maskelemeye, müşterilerinize düzgün bir açıklama yapmak yerine bu söyleyeni bir kumpanya halinde karalamaya çalışıyorsunuz.

Susmayı tercih ettiğinizi söylüyorsunuz... Soru hala aynı. Görünüşe göre ürün değişmiş, (bunun yorumunu ayrıca yaparız) Nasıl oluyor da 290gr dediğiniz ürün 580 gr geliyor? Bunun ürün için ne kadar can alıcı bir parametre olduğunu da çok iyi biliyorsunuz.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön