View Single Post
Eski 16-08-2011, 12:50   #1190
Lilium
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Dikkat ederseniz konuyu sulandırmaya başladı zaten. Dikkat edin, Memet hep böyle kışkırtıp sonra da sizi forumdan attırır.
Yiğidi öldür ama hakkını da ver demişler. Demogoji de ustatlık ünvanı verilmesi gereken kişi.
Ben kendisine cevap vermeyi ya da verilmesini uygun görmüyorum vermeyeceğim de, bu laf cambazlığı ne siteye ne site üyelerine bir yarar fayda sağlamıyor, üstelik üyeleri siteden soğutuyor.
Site üyesi demogoji ustatlarını dinlemek için siteye girmiyor, bilgilenmek, öğrenmek, paylaşmak, aradığına doğru bilgi, ya da sorununa sorusuna cevap bulmak için giriyor.
Ara ara başlıklara demogog'lar giriyor başlılarda ne tat ne tuz bırakıyorlar.
Lütfen,
Başlıklar da konuyla ilgili bilgi paylaşımı seviyeli doğru bilgi alıp verme adına yapılmalı, kimse bu başlıklara demogoji öğrenmeye girmiyor.


Sarıcan da enzim başlığında bu işin sırrını çözmüştü zaten. Bunu söyleyince ortalığı "provake etme" diye tatlı sert uyarılıyor. Hazır elinde forum yetkisi var ya, bir şekilde nasılsa engellerim diyor.
Bu söylediğinizi düşünmek dahi istemiyorum, Bu tür şeyler yapılıyor ise şayet, Bu siteye zarardan başka bir şey getirmez. Gerçekten de bir provakasyon yapıldığı yansız ve tarafsız olarak kani olunmuşsa uyarılması doğrudur bence. Daha da ileriye gidilmişse engellemede olabilir. Amma yetkim var diye bu yetki başka amaçlı kullanılmışsa buna da doğrudur diyemem. Siteye olan güvenimi tamamıyla yitiririm.

Hiç merak ettiniz mi? Ensar bazı sorulara cevap verecekti ve 500. mesajda forumla ilişiğini kesecekti. Ama Ensar'ın mesaj sayısı şu anda 525 gözüküyor. Kim müdahale etti, ya da forumda bir sorun mu var bilmiyorum.
Bu konuyu bende merak ediyor takip ediyordum, son mesajında ne yazacak diye, hatta şu ve bir üstte yazmış olduğu son mesajında özellikle mesaj sayısına baktım ya 494 ya da 495 ti, iki mesaj üst üste oluşu 494-495 dememe neden oldu.
Bu mesajlardan sonra sayın ensar mesaj yazmadı.

İnanın bende merak ediyorum bu mesaj sayısı nasıl olur da 525 olur.

Bu bir forum hatasımıdır? bilerek yapılan bir şeymidir? bilerek yapılması kime ne fayda sağlar? bilemiyorum ama ilginç.
Ya da başka bir şey aklıma geldi, sevgili ensarın cinlerimi var, durduk yerde mesaj sayısını arttırıyorlar, Yahu bu cinlerin hiç işi gücü yokmu? boş işlerle uğraşıyorlar.
Ama doğru.
Cinlerin işi boş işlerle uğraşmak.

Yoksa sen perilimisin sayın ensar.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön