View Single Post
Eski 16-08-2011, 12:38   #1188
İnci Akalp
Ağaç Dostu
 
İnci Akalp's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-03-2007
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 103
Sizin de gözden kaçırdığınız bir nokta var Sn. Sarıcan

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Gözden kaçırdığınız bir nokta var Sn. meyvelitepe,

Bu forumda Kaolin konusuyla ilgilenen zaten üçbeş kişiydi ve hepside adını sizin koyduğunuz Uzak Bahçelerin Yakın İşbirliği üyeleri idi ve sizin ağzınızdan çıkan herşeyi doğru olarak akbullenmeye hazır kişilerdi. Öyle ki, siz bir ara elinizdeki numuneye gri dediniz, kalsine değil dediniz, elinde numune olan ve sorunsuzca kullanıp pompada tıkanma yaşamayan, renginde bir anormallik görmeyen insanlar bile güneşe karşı işememek için seslerini çıkaramadılar.
Ya farkında değillerdi ya da yine sizden çekindikleri için sustular. Ancak benim gibi ürünü hiç yakından bile görmemiş bir deli çıkarak "kral çıplak" dedi.

Bu forumda üçüncü yılım dolacak ve bir çok tartışmaya katıldım ama gördüğüm şu ki, Meyvelitepe ve şürekasının desteklediği bir tartışmaya muhalif olarak girersen paçavran çıkana kadar hırpalanırsın. Bu yüzden konuya vakıf veya bilgisi olanlar dahi yazmaktan imtina ettiler. Gerçi bir çok tartışmalar gündemden kaldırıldı ama benim takip ettiğim tüm tartışmalarda sonuç buna yakındı. Benim dahil olduğum tartışmalarda da durum bundan farksızdı. Ne zaman siz veya çevrenizden biri ile tartışmaya girsem 118.000 üyeli toplulukta hep aynı kişilerin yazdıklarını gördüm. Kimileri konuyla hiç ilgili olmasalar bile krallarına destek için orada idiler).

Sn. Sarıcan,
Ben bu forumda birçok konunun abonesiyim. Bunlardan ikisi de kaolin ve em.
Neden takip ediyorum. Çünkü bahçemde zehir kullanmak istemiyorum.
56 yaşındayım, çok okurum, okuduklarımı anlayacak, yorumlayacak kadar aklım ve Türkçe bilgim var. Meyvelitepe ile hiç tanışmadım, konuşmadım.

Neden Meyvelitepe'nin şürekasından gözüküyorum da sizin şürekanızdan gözükmüyorum acaba bir fikriniz var mı?

Gerçekten haddiniz aşıyorsunuz, son derece saldırgan bir tutum içersindesiniz.

Lütfen görüşlerinizi belirtirken sadece kendi adınıza konuşun, ortada bir "şüreka" varmış gibi mesnetsiz iddialarda bulunmayın. Herkesin aklı var, herkes istediği yorumu yapabilir, istediği fikri destekler. Siz kendinizi "giyinik kral" mı zannediyorsunuz?

İnci Akalp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön