Berrin Hanım,
Çok teşekkür ederim. Maalesef uzun zamandır yeni resimler ekleyemedim. Bahçede büyüyen güzelleşenlerle birlikte solan kuruyanlar da var elbet
Clarkia biraz dağınık ve uzun boylu bir çiçek. Ben de çok sevdim yalnız formundan dolayı benim taş çiçeklikte pek iyi durmadı. Arka fonlarda kullanmak çok hoş olur diye düşünüyorum. Mevsimlik bir çiçek, toprağa baharda tohumları fırlatıveriyorsunuz.Heryerden fışkırıyor, çok zahmetsiz yani
Lobelyalar benim bahçede birçok yerde var. Bazıları iyi bazıları kötü durumda. Sanırım güneş istiyor ama direk değil. Bir de tohumdan yaptığım lobelyalar daha uzun ve sarkan tipte oldu.
Şu anda beni en çok mutlu eden görüntüleri Ölümsüz Çiçek (HELICHRYSUM) veriyor. Kağıt çiçeği de diyorlar sanırım.
Ayrıca pembe domateslerim dev gibi ama henüz tam kızarmış yok, siyah tula domateslerim daha küçük ama erken kızarıyorlar ve çok lezzetli

)
Clarkia tohumlarından ve bahçemden dilediğiniz çiçek ve sebze tohumlarından istediklerinizi bana bildirin. Sonbaharda göndereyim. Sevgilerimle..