View Single Post
Eski 16-08-2011, 09:32   #1182
Alper Akman
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-04-2007
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 130
Yorumsuz

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kararadut Mesajı Göster
Sayın safranlı Bursa bayisinden ne zaman mal aldınız?Bursa bayisi Ankara EM Agriton firmasının güven telkin etmeyen davranışları ve teknik bilgi yetersizliğinden dolayı tüm ilişkisini1.5sene önce kesmiştir.Bursa bayii tarafından tarıma kesilmiş hiçbir fatura yoktur.
Bursa Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, yurda kaçak yollardan sokulmuş tarım ve hayvancılık alanında kullanılan 45 ton mikroorganizma türü maddeye el konuldu.

Kaçak mikroorganizma bulunduğu yönündeki bir ihbarı değerlendiren Bursa Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı‘ndan alınan soruşturma izni üzerine harekete geçti.

Sağlık Bakanlığı, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ruhsat ve iznine sahip olmayan, tarım ve hayvancılıkta kullanıldığı belirtilen ve yurda kaçak yollardan getirilen mikroorganizmaların ticaretini yaptığı iddia edilen M.Y. isimli kişinin şirketine operasyon düzenlendi.

Merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi‘ndeki şirkete düzenlenen operasyonda, toplam değeri 1 milyon 200 bin TL‘yi bulan 9 adet tanka yerleştirilen toplam 45 bin 550 kilogram mikroorganizma türü maddeye el konuldu. Bursa Kaçakçılık İstihbarat ve Narkotik Gümrük Muhafaza Müdürlüğü‘nde ifadesi alınan M.Y. adlı zanlı adliyeye sevk edildi. M.Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alper Akman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön