View Single Post
Eski 15-08-2011, 23:11   #1173
Zeytinlibahçe
Ağaç Dostu
 
Zeytinlibahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-07-2009
Şehir: İzmir Zeytinlibahce/Aliaga
Mesajlar: 809
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Sn. Zeytinlibahçe,
Benim eleştirilerimi ya anlamadınız ya da anlamak istemiyorsunuz. Ben iki ürününde fiziksel özelliklerini bilmiyorum çünki her iki ürünüde hiç kullanmadım.
Kafam karıştı.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Sn. Zeytinlibahçe,
aslında EM' ninde aslında bir enzim olduğunu çözmüştüm. Fakat uyanık bir girişimci olan Mr. Higa' nın EM (Effective Microorganisms) ismini tescil ettirip "Trade Mark" olunca bu isim üzerinde tartışmanın gereksiz olduğunu anlayıp Enzim (Enzyme) başlığını açtım ve sizinde bu başlıktan aktif olarak faydalandığınızı duyuyorum.
Enzim yapımını her zaman teşvik ettim. Sayfanızda gösterdiğiniz emek için de teşekkürlerimi sunarım.
Hiçbir zaman da sizden önce enzim zaten biliniyordu da deyip bu konuda ki değerinizi küçültmem.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Sn. Zeytinlibahçe,
Türkiye mümessili olmadığını bilmeyecek kadar üstün körü bir kullanıcı iseniz bir şey diyemem. Ama bilgi sahibi bir kullanıcı olarak böyle bir olayda sessiz kalıyorsanız, günlerce yazı yazmıyorsanız bu konudaki öncülüğünüz tartışılır.
Sunguard, fiyatını bir kenara bırakacak olursak, halen ülkemizde bulabildiğim en değerli ürün. Dolayısyla kandırılmış sayılmam. Firma web sayfasında kendisiyle çelişecek hiç bir ifadesi de yok.
Sessiz kalmamın sebepleri vardı. Sorulan sorulara zaman içinde net cevaplar verileceğini düşündüm. Ürünün üreticisi rafine olduğunu söyleyip, belgelemeyecek sonra benden Kanserojen değildir dememi bekleyecek.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Gözden kaçırdığınız bir nokta var Sn. meyvelitepe,
Bu forumda Kaolin konusuyla ilgilenen zaten üçbeş kişiydi ve hepside adını sizin koyduğunuz Uzak Bahçelerin Yakın İşbirliği üyeleri idi ve sizin ağzınızdan çıkan herşeyi doğru olarak akbullenmeye hazır kişilerdi.
Hiç kullanmayıp, denemediğiniz ürünler üzerinde oldukça fazla yorum yapıyorsunuz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Sn. Fusion1,
Şurada destek verenlerin kaçının bakteriler ve mikroorganizmalar konusunda ayrıntılı bilgisi var ki? Sormak lazım; Zeytinlibahçe kaç tane bakteri incelemiş. 2 yıldır kullandığı ürünü bir kez olsun sorma gereği duymamış. İşine gelince "ben kimya profesörü değilim" diyor. Ama efendisine tapınmayı ve arkasından gözyaşı dökmeyi biliyor.
Sorgulamadığımı nereden biliyorsun ? Gözyaşı dökecek herhangi bir durum var mı ?

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön