View Single Post
Eski 15-08-2011, 23:09   #1172
memet
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
memet's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 13,948
provokayona topluca başadınız sanırım. Forumdan atılanlar hakaret ettiği için atılıyor burada. Öylede ucuz hale getirdiniz işleri yahu.
Siz biliyorsanız hipokrat yeminini astımı novaljinle tedavi eden hekime yollayayım sizi ona bir hatırlatın. konuya katkınız yok işiniz provokatif saldırganlık.
Şalgamla tarım yapın iyi gelir üstüne iki fiske karabiberle davul tozu da ekleyin aman ne güzel mikroorganizmlarınız da, olur mini mini aman bakteri, ay o da değil ne olduğunu şüreka olduğumdan bilemedim. Aslında ben her zaman hempa olmayı tercih ederdim. de bu da uygun.
Bu arada gereksiz muhabetinziden nefes alırsanız benim uzun zamandır yönetici olmadığımı bile anlayabilirsiniz.


Köylü memet efendi tarlasında EM kullanıp zarar mı etmiş Zararın nedeni bu ürün müymüş .Ne gibi bir kanıtınız var elinizde. Köylü Memet efendi diye birisi var mı?

Haydi bana sorun üç yıl boyunc ne ürün sattırmışım sorun da ben de sandalyeden düşecek kadar kahkaha atayım. Atarken öksürük nöbetine tutulayım . İki ölçü Hipokrat yemini alayım.
Bu sene beş litre EM aktif almışım on liradan elli lira ödemişim aman ne para ne para şirket çuvalla taşımıştır elli lirayı.

Yönetimi asılsızca itham da ediyorsunuz da ben yöneticiyken ne forumlar yoruma kapatılıyordu keyfen ne yazılar siliniyordu gıcıklıktan. İşin aslı benim yöneticiiliğimle de ilgili değildi, şimdi de aynı ciddiyetle yürütülüyor forumda işler.

Hiç de boynunun borcu olmadığı halde işelrini bırakıp forumla vakitlerini harcıyor insanlar.

Forumda yöneticilerin yöneticilik vasfını kişisel niyetleri için kullandıklarına hiç tanık olmadım. Birisi de bunu iddia edebliyorsa çok ağır bir zan altında kalır. söylediğini pek farkına varmadan söylüyordur.

Yok farkındadır ne dediğinin. Niyet başka.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön