Sayın Lilium; Bahçeden gelir gelmez ağaçlar neti açtım. Mesajınız, bizi yürekledirmeniz, bu yorgunluğun üstüne çok iyi geldi. Ağzım kulaklarımda okudum.

Bu tür destekler, bize inanmanız, bizi çok mutlu ediyor. Umarım mahcup olmayız. Bunun için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Her gün otlara meydan okuyoruz. Bir yerleri daha kurtarmanın huzuruyla eve dönüyoruz.
Bizim salçalık biberler kızarmaya başladı. Fidelerin daha tam gelişmemiş olmasında dolayı bazen biberler ağır geliyor. Ben de hafifletmek için yeşil olanlardan koparıyorum. Kırmızıları nasipse tarhana için bekliyorum.. Birkaç fideyi yaprak biti sarmış. Bir şeyler yapmam lazım. İki seferdir de pembe domateslerden bir kaç tane topladık. İnşallah bollaşırlar.
Sizin süs biberleri görünce, bizim katledilenleri hatırladım.

Sizin biberler Maaşallah çok güzel ve bereketli olmuşlar. Kıl biberler, bizimkiler de çoğalmaya başladı. Şu ara otlarla boğuşmaktan fotoğraf çekmiyorum. Halbuki eşim çık deponun üstüne kuşbakışı bahçeyi bir otlu haliyle çek, bir de temizlediğin yerleri demişti. Ben illaki temizliyorum.
Sizin bakımlı bahçeleri görünce, fotoğraflamaya utanırım dedim. Bir başaralım, az kaldı...
Verdiğiniz bilgiler ve manevi destekle iyi ki varsınız...
Sağlıcakla Kalın...