Sevgili Dostlarım,
Hepinize ayrı ayrı Teşekkür ederim.
Heyecan doruktaydı, akşam üzeri Şennur hanımla Eşi Çoşkun Şirinimizi ve yavrularımızı ziyarete geldiler, yavruların çiş pedleri bile geldi. Gerçektende kızımız ve yavrularımız çok şanslı. Çok değer veren aileye sahip. Şirin' e yine özel mamalar hediye geldi. Canlarım benim işten izin alıp gelmişler yarını bekleyemediler. Paşayı çok merak ediyorum tepkisi ne olacak diye. Bizim kadar çok hassas kişiler bu olaya.
Sabaha kadar uyumadım sancısı vardı, çok huzursuzdu. Çocuk odasından çıkmak istemedi. Odada ve evde sabaha kadar dolaştık şirinle. Sabah bir ara 10 dk kadar gözlerim kapanmış yalama sesine ve hareketlerine uyandım. İlk kesesi dışarı çıkmak üzereydi, resmen panikledim. Veterinerimizin telefondaki sakin ses tonu beni bayağı bir sakinleştirdi neler yaptığını canlı olarak telefonda aktardım korkulacak birşey olmadığını, olayın seyrinin normal gittiğini ve neler yapmam gerektiğini anlatması. Sanki bende profesyonel gibi aynen uyguladım. Bir ara yine çok korktum göbek bağından bir tanesinin kanlı görünce. Neyse o da normalmiş. Herşey normal doğum olarak seyretti.
Yavruları karton kutuya koyarken bir ısırılma tehlikesi atlattım. Bu da kızımın Annelik koruma güdüsünün ne kadar geliştiğiniin göstergesiydi. Şimdi cafedeyiz.
Artık resimleri konuşsun.
evdeki hazırlıksız anımız.
|