View Single Post
Eski 10-08-2011, 10:26   #1290
ciceksever70
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Sevgili dostlar... Güzel mesajlariniz beni hem duygulandirdi hem cok mutlu etti. Hangi birinizin ismini sayayim tek tek bilemiyorum, hepinize kucak dolusu tesekkür ederim. Hamileligimde verdiginiz manevi destegi simdi de esirgemediniz. Bu kadar gec yazmamin nedeni hem hastanede bes gün kalmam hem de ücüncü kez sezaryen amelyatinin beni biraz zorlamis olmasi. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Leylegimiz gagasinda güzel ve obur kizimiz Karya`yi getirdi. Özellikle Anadolu`nun eski isimlerini arastirdik esimin cok sevdigi bir isimdi, benim de hem anlami hem söylenisi hosuma gitti Karya ismini sectik. Simdilik beni bebekten cok Ada mesgul ediyor cünkü hem beni cok özlemis hem de biraz daha fazla ilgi istiyor bu aralar. Bebegi doyurup babasina veriyorum hemen Ada ile ilgilenmeye basliyorum. Büyük abisi Ege ise kizkardesine asik, kucagindan birakamiyor. Normalde bilgisayarin basindan kaldiramayiz simdi sürekli inip bebege bakiyor.
Bahce simdilik ikinci planda ama zaten hersey yerli yerinde oldugu icin cok fazla isimiz de kalmadi artik kisa hazirlik bakimlari disinda.
Söz verdigim gibi resimlerimizi sizlerle paylasiyorum. Hepinizi cok seviyorum, kalbi güzel dostlarim...

Eklenen Resimler

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön