View Single Post
Eski 09-08-2011, 02:50   #713
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Sevgili Gülenmelek,
hoyaların çeşidi konusunda sanki dipsiz bir kuyu gibi. Her türünün ayrı bir güzelliği ve kokusu var kokusuz olanlarda yaprakları ve çiçekleri bir başka güzel . Koleksiyon için her türü ayrı bir güzel vazgeçilecek bir türü yok gibi benim için.

Sevgili İlkin,
Acı haber dediniz ya bunun üstüne sitem etmeye hakkım yok...
Bir dahaki sefere diyoruz. Asıl ben Teşekkür ederim benimle paylaştığın türler için. Hepside birbirinden güzeller.

Sevgili Bozo.0606,
hediyelerimin böyle hayata bağlandığını ve yaşama sarıldığını duymak gerçektende güzel ve Mutluluk verici.

Sevgili iris41,
Hoya kenejiana gerçektende güzel bir tür. Dilerim kök gelişimi tam anlamıylen gerçekleşir ve sağlıklı bir şekilde size ulaşır. Hoya tricolor unuzun olmasına sevindim ve özellikle sevgi dolu ellerde olması ve sahibini mutlu etmeye çalışması Sevgiye emeğe cevap vermek için mücadele etmesi özellikle güzel bir haber. Variagate türleri hoyalarda çok zor gelişim gösterdiğine şahit oluyorum....

Sevgili Esin hanım,
tanışacağımız günü bizde bekliyoruz... Tutkumuza değer veren her hoya ve doğaseverler herzaman için gönlümüzde yeri ayrıdır....

Sevgili Yeşillim,
Gelişmeler çok güzel gidiyor. Raflar yerlerine kavuştu ama memnun değilim ahşaplara bu hafta sonu bir elemen gelecek ve zımpara ve cila yapacak. Bu haliylen silme ve temizlik işlemi zor gözüküyor. Parmaklarıma kıymık batma ihtimali çok yüksek.
Hoya boğor aynı çiçek saplarında yine tomurcuklar büyütmeye başladı. Hoya obscura yine çiçek açmak üzere kokusunu özleyebileceğin kadar güzel diyebilirim.
Rafların tekerlekleri adlandırılması çok komik diyebilirim ''sarhoş teker'' diye adlandırılıyor frenleri yok yani. Gerek olacağını da düşünmüyorum. Kimbilir belkide güneş ışığına doğru hoyalar direksiyonu ele alırsa fren yaptırırım.
Yapmış olduğun jest çok mükemmel Çok ama çok Teşekkür ederim. Hepside çok sağlıklılar. Kıymetini 2 kat artırdılar jestinin karşısında. Dilerim hayatınızda hep pozitif olaylarla karşılaşırsınız. Aklıma geldikçe duygusallaşıyorum....

Sevgili Kedicik hoyalarla ve yaşantımızla Şirin'imizin bu gebelik olayı ve romantizimle ilgili olaylarımız gerçektende sanki bir pembe diziye dönüştü.
Dün Paşa hazretlerimizin Sahipleri şirin'e ziyerete geldiler Paşa yoktu o günkü görüşmede garibim epeyce üzülmüş. Şirin'in özel mamalara ve ilgiye ihtiyacı var diye Kayınvalide ve kayınpeder diyeyim artık ' gülüyoruz bu durumumuza'' Ördekli mamalar getirmişler Paşanın adına ... Bu olay hernekadar Sirin'in hoşuna gitmesede Ziyaret hoştu. Sıra Şirinde ama şirin çok sıcaklara dayanamıyor. Klimalı ortamda tutuyoruz zar zor nefes alabiliyor sadece akşamları cafeye geliyor...Karnında yavruların kıpırtısı artık iyice hissedilmeye başladı...

Sevgili SevimK. hanım,
Öyle güzel bir deryaki hoyalar. Kendinizi alamıyorsunuz oda güzel buda güzel demekten. Herbirisinin ayrı bir çekiciliği var, bu deryaya fazla derine gitmeyin. Kurtuluşu yok gibi birşey aman dikkat edin
bu güzellikleri tek başına yaşamak inanınki o0 kadar güzel olacağını sanmıyorum. Güzele güzel katmak paylaşmakatan geçer...

Sevgili İremsıla,
hoyalara vermiş olduğum emek ve değer sanırsam köksüz aldığım için bu kadar ayrıcalakılı oluyor çelikten veya tohumdan büyütülen her bir diğer bitki gibi dahada bir maneviyat katıyor...
Yaşadığınız şehirde her 2 türüde satışta bulmak mümkün değil diye düşünüyorum. Antalya'da bile bulmak gerçktende mucize gibi birşey...
Gelecek bahara yine ücretsiz paylaşımım olacak euphorbiya milliden çelik gönderebilirim. Asiye zaten(hoya carnosa) bahar aylarında alışması gerekiyor artık çelik dağıtımına hazır...

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön