Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan
Bu arada videodan Kudret Bey' in ne kadar yakışıklı ve karizmatik olduğunu gördünüz. Bu ara film tekliflerinden başını kaşıyamıyordur herhalde. Bu başarılı performansından dolayı kendisini kutluyorum. Forumu temsilen yüzümüzü ağarttı. Nanoteknoloji pazarlayanların karşısında gerçekçi bir yapım olarak youtube' da ki bu boşluk doldurulmuş oldu. İkinci filmin mutlaka besin eriyiğindeki makro ve mikro elementlerden bahsetmesi ve bu ürünün olmazsa olmazı olan izelementleri anlatmasını bekliyorum. Özellikle şu nanoşurup' un ne olduğunu herkesin öğrenmesi açısından. Labaratuvarda çekilmiş bir besin eriyiği hazırlama ve bu işlem için gerekli teçhizatları anlatan bir senaryo iyi olur kanısındayım.
|
Sayın sarıcan tam benim sormak istediğim ve merak ettiğim konuya değinmişsiniz.
Sayın kudret bey, video filmini nefes almadan izledim. çalışmalarınızdan oldukça etkilendim doğrusu. Bu özverili çalışmalarınızdan ve bilgi paylaşımının önemini içtenlikle yansıtmanızı tebrik ediyor sizi kutluyorum.
Benim 3 dönüm zeytinliğim var ve toprakta sebze yetiştirmeyi 2 yıldır tecrübe etmeye çalışıyorum . daha yeni yeni mutfak atıklarından sıvı gübre yapmaya başladım. Anlayacağınız bu konularda acemiyim. Sizin gibi bu işe gönül vermiş olan kişilerin paylaşımda bulunması bence kutsal bir hizmettir.
Benim gibi bu işte çok acemi olan kişilerinde anlayacağı şekilde adım adım ve resimlerle uygulamalarınızı paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Saygılarımla, iyi çalışmalar,hoşçakalın....