View Single Post
Eski 06-08-2011, 00:56   #703
gülenmelek
Ağaç Dostu
 
gülenmelek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-04-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,429
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi missmenas Mesajı Göster
Sevgili Gülenmelek,
öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Hoyalara gönül vermiş birisi iseniz bol bol hoyalarla ilgili yorumları okumanızı tavsiye ederim. Ben yorumları okumanın çok faydasını gördüm. Umarım Sizde aynı fikirde olursunuz. Arada bir görsel şölen çiçekler varki onlarında seyrine doyum olmuyor. Size keyifli Saatler dilerim.
Hoşbulduk ve teşekkürler.
Annemden bana geçen bir sevgi galiba bu, çok eskiden bir tane vardı annemde ve çiçek açmasını 4 gözle beklerdik. Çok güzel koktuğunu hatırlıyorum. Sonradan ne oldu onu hatırlayamıyorum, belki de kurudu. Ama hayallerimde kalmış işte
Bu sitenin insanlara bilgi açısından çok şey kattığını gördüm. Şimdilik tavsiyelerinize uyup sadece okumak ve öğrenmekle yetineceğim. Günün birinde, hazır olduğumda mutlaka yetiştireceğimi düşünüyorum. (Sizin sevginiz kadar olurmu bilmem ama deneyeceğim en azından )
( Bu arada bu kadar çok çeşidi olduğunu da yeni öğrendim )

gülenmelek Çevrimdışı   Başa Dön