Sevgili Kedicik,
maalesef misafirlerle resim çekinmek nedense hiç aklıma gelmedi. İlkin hanım belki dönüşte yine uğrayacak unutmazsam o zaman resim çekiniriz. İlkin hanımların arkadaşlarının bir Kızı var ismi Derin. Aman Allahım bu ne güzellik dedirtecek kadar güzel sarı saçlar mavi gözler İlkinle bizi pas geçip Derin'in resmini mutlaka çekmeliyim mükemmel güzel bir Kız
Şirinin aşkitosu

resimlerini arkadaşım çekmişti mail ile hala bekliyorum gelir gelmez yükleyeceğim.
Sevgili Fatih,
Bak sözde kalmasın bu ziyaret düşünceniz

Kedilerin olduğunu bilmiyordum. Kedi yavrularıda pek bir sevimli oluyor. Büyüyünce benim kediyi sevesim gelmiyor. tırmalama huyları çok kötü köpekleri mıncıklayarak sevebiliyorsun ama kediler anında tırmalarlar. Elimde hala çocukluğumdan kalma kedi tırmık izleri vardır

Babamın çok kedisi var, Ziyaretlerine gittiğimizde Şirin kedilerle kucak kucağa yatıyorlar. Şirinde her kedi onlar gibi sanıyor. hatırlarsan geçen yıl burda sitemizde kedi gözünü tırlamıştı ameliyat ettirmiştik. Şimdi çok mesafeli kedilere karşı yaklaşmıyor, ama yinede oynamak için koşar yanlarına tepki olumsuzsa hiç havlamadığı kadar havlar, sanırsam kızıyor niye saldırgansın diye

Raflarım rengi de çok güzel oldu, bugün akşama ahşaplarıda gelecek. Vernikleme işlemide bana ait olacak. Hafta sonuna kalmaz herşey toparlanmış olur sanırım. Duvara monte edilecek olan raflarda bu renge boyanmış hazır gelecek. Gözümde canlandırdığım zaman çok hoş geliyor.