Konu
:
Bayramiç Tohum Takas Şenliği
View Single Post
02-08-2011, 09:08
#
3
kürşad
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2006
Tayfun hocanın kamerasından takasımızın ilk fotoları ulaştı. Sizlerle paylaşmak istedim. Kendi kameramızdaki fotoğrafları da bilgisayara aktarınca paylaşacağım. Masanın en başındaki açık renk gömlek ve pantolon giyen kişi de benim. Biz tohumları kayıt için masaya bırakmıştık, takasın başlayacağı söylendiğinde masada orta kısımda bir yoğunluk vardı ve biz kenara geçtiğimizde diğer kişiler tohumlar masada durduğu için pek kımıldamamıştı. 3 veya 4 kişiyle takasta bulundum. 64 paket tohum yapmıştım elimde diğerlerinden almış olduğum 10 kadar çeşit var. Dışarıdan gelenler tohum getirmemiş olduğu için onlara hediye ettik. Bazıları tohumu olmadığını söylediğinde kabul edip verdik, bazıları ise sormadan aldı. Yine de güzel bir etkinlikti. Kabuksuz çekirdekleri olan kabak tohumu bu günde elime geçen en beğendiğim tohum oldu. Ağırlıklı olarak tere roka tohumu aldım. Takasta gelen marul ve kadife tohumunu ise ben de başkalarına verdim. Sonuçta esas olan el değiştirmesi. Seneye daha kapsamlı olacağını düşünüyorum. Belediye olarak 5 bin civarında tohum zarfı edinmiştik. Sanırım 1000 kadarı kaldı diğerleri dağıtıldı.
kürşad
Kullanıcının Profilini Göster
Özel Mesaj Gönder
kürşad Kullanıcısının Web Sitesi
kürşad Kullanıcısının Gönderdiği Mesajları Bul